Aluesarja - Luja Mambat

Kauhajoen yhteiskoulu, Prännärintie 4

Mamboilla kauden avaus aluesarjassa Kauhajoella

Voimia on nyt kerätty runsaasti tauon aikana ja innostusta lajiin haettu aina Salon Powercupista saakka, ja lentopallokausi 2021-2022 on hyvä puhaltaa käyntiin. Joukkueita kymmenestä 2010-2012 syntyneestä pelimiehestä saadaan tälle kaudelle muodostettua kaksi: Kobrat ja Mambat.

Mambat aloittaa turnausputkensa Kauhajoella lauantaina 2.10. aluesarjassa. Odotukset turnaukseen ovat kovat, sillä "koppipallon" pelaaminen on nyt vaihtunut suoriin kosketuksiin ja valmentaja on antanut luvan laittaa syötön myös yläkautta. Peli lähteekin lennokkaasti käyntiin ja pallo palautuu vastustajan kenttään yhä uudelleen. Mambat voittavat selvästi molemmat kaksi erää ensimmäisissä kahdessa pelissä. Ruokailun jälkeen Mambat kohtaavat Nurmon Jymyn voitonnälkäiset Saturnukset ja oman pelin palikat romahtavat. Saturnus viekin tämän pelin erin 2-0. Viimeinen peli jo vähän väsyttää, mutta ensimmäisen erän voiton jälkeen taistellaan kovaa. Lopulta toinen erä joudutaan kuitenkin antamaan Kauhajoen Karhun Nalleille tiukoin pistein 23-25. Mambat suuntaa ensimmäisestä turnauksesta kotiin siis tyytyväisinä kahden voiton ja tasapelin kera.