5
HEL
11.00
C-tytöt, C - tytöt SM sarja

VaLePa, Salo red, Sopa - Luja Lilat   

Vammala

Luja Lilat C-tyttöjen B-poolissa

Luja Lilat oli viikonloppuna Sastamalassa pelaamassa C-tyttöjen SM-sarjan B-poolissa suorasta finaalipaikasta. B-poolin ykkönen olisi päässyt suoraan SM-finaaliin Kuortaneelle. Välieräpaikka oli varmistunut jo aikaisemmilla kierroksilla. Lähtökohdat turnaukseen ei todellakaan olleet hyvät flunssien ja muiden vaivojen takia ja ihan koko porukkaa ei saatu matkaan.

Turnaus alkoi pelillä Salon Viestin C-Rediä vastaan. Peli kulki alusta lähtien hyvin ja tuloksena oli aika selkeä 2-0 voitto. Ruokatauon jälkeen vastaan tuli kova VaLePa 1, jota vastaan on kaudella pelattu kaksi kertaa. Niistä molemmista on tullut tiukat tappiot. Otteluun lähdettiin siis vähän altavastaajana ja pelitapahtumista näkyi pieni hermoilu. Jälleen oli tiukka peli, jossa VaLePa kuitenkin oli vahvempi tuloksella 2-0 (25-19, 26-24). Tämän jälkeen viimeiseen peliin oli panoksena B-poolin 2-sija ja hyvä fiilis kotimatkalle. Viimeisessä pelissä vastaan tuli Someron Pallo. Ensimmäinen erä meni selvästi Liloille 25-14. Toisessa erässä alkoi ehkä väsymys jo näkymään ja siitä tulikin tiukka vääntö. Vahvalla rutiinilla Lilat kuitenkin käänsivät sen hyväkseen 25-23.

Seuraavana C-tyttöjen sarjassa Liloilla on välierät 19.3, josta haetaan SM-finaalipaikkaa. Kausi on mennyt hienosti ja Lilat on koko ajan ollut Suomen kärjen tuntumassa A- tai B-poolissa. Tältä pohjalta on hyvä lähteä kohti välieriä. Ensi viikonloppuna Liloilla on edessä B-tyttöjen sarjan C-pooli, joten myös siellä on välieräpaikka varmistettu!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista